Babyshower - Babaváró

Újítanál? - Rendezz babavárót! Segítek benne.

Blog-értesítő

Értesítést kérek minden új blogbejegyzésről:
név:
e-mail:

Olvass a twitteren is:

Utolsó kommentek

Babyshower - meghívók

2009.05.19. 14:11 - andromeda

Címkék: meghívó szervezés színek tervezés időpont helyszín babyshower babaváró baba neme baba neve

Másik fontos dolog: meghívókat illendő küldeni.

Méghozzá – aki haladni akar az árral, annak nagyon oda kell tenni magát a meghívókkal!

A tervezésüknél az első lényeges: az időpont.
Oda kell figyelni arra, hogy leginkább – bár ahány ház, annyi szokás – a gyermek születése előtt 1-2 hónappal szokás babavárót tartani.
Azután egyeztetni kell a pontos dátumot a leendő szülőkkel, de a napszak sem közömbös szempont, mivel a kismama ilyenkor már fáradékonyabb, és a legjobb őhozzá igazodni.
Persze – nem utolsó sorban - a vendégekkel is egyeztetni kell időpont-ügyben.
Az efféle körültekintő hozzáállással elérhető az, hogy a legtöbb meghívott el is jöjjön és ezáltal a lehető legjobban sikerüljön a buli.

Hasonlóan fontos: a helyszín.
Találni kell egy kellemes helyet, ami lehet – és legkézenfekvőbb – a kedves leendő szülők saját lakása (ami persze a kismama szempontjából is a legjobb megoldás), de persze egy másik barát lakása is; lehet egy kedvenc kávézó, klub, de még szabadtéren is elképzelhető az egész, bár ezesetben – ugyebár – nem árt az időjárás-előrejelzést követni.

Ha e két fontos tényező meg van, már csak a meghívó kinézetét kell kitalálni.
„Trendi”, ha a születendő gyermek neméről már a meghívó is árulkodik, sőt, ha már a pici neve is tudható, azt is bele lehet fogalmazni a meghívó szövegébe.
Természetesen a színvilág és az esetleges díszítések mind-mind a gyermek neméhez kapcsolódjanak.
Valamint – illik egy adott téma köré szervezni az egész összejövetelt, és erre felfűzni a partit. Ilyen téma lehet pl. a baba neme (és emiatt pl. minden dekoráció kék illetve rózsaszín), vagy a kismama kedvenc virága, de különböző mesehősök köré is tervezhető a babyshower, csak fantázia kérdése az egész. És aki ügyes, már a meghívót is ebben a témában tervezi.

Meghívót vásárolni is lehet, de kreatívan megtervezni se rossz! Utána pedig dönthetünk: vagy otthon kézzel összerakjuk és megírjuk az összes darabot, vagy pedig egy nyomdától megrendeljük az otthon adatfájlba lementett kinézetet. Mondanom sem kell – a dekorációs ötletek tárháza végtelen, csak a kedves szervező képzelete, kreativitása szabhat határt.



 

A bejegyzés trackback címe:

https://babyshower.blog.hu/api/trackback/id/tr391131416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása