Babyshower - Babaváró

Újítanál? - Rendezz babavárót! Segítek benne.

Blog-értesítő

Értesítést kérek minden új blogbejegyzésről:
név:
e-mail:

Olvass a twitteren is:

Utolsó kommentek

A babaváró dekorációja

2009.06.01. 17:22 - andromeda

Címkék: meghívó lufi rendezvény giccs dekoráció trendi szerpentin konfetti helyszín lampion babyshower babaváró

Ugyebár - nem a kismama szervezi a saját babyshower-ét, ezért senki se úgy képzelje el a készülődést, dekorálást, hogy hatalmas pocakkal szalagokat, lampionokat ragasztgat a leendő anyuka. 

Erre vannak a jó barátnők, akik kézbe veszik az ügyet. Sőt, meglepetést is szervezhetnek a kismamának, aki ezesetben nem tud az egészről semmit sem.

A helyszín - ahogy már a meghívóknál is említettem - lehet lakás, egy kedvenc kávézó, egy klub, vagy a társaságotok törzshelye, jó idő esetén pedig még szabadtéren is elképzelhető az egész. Természetesen a hely díszítése is ettől függően változik. 

Aki az amerikai mintát szeretné követni, annak feltétlenül mindenféle színes dekorációs elemet számba kell vennie, amelyek már-már giccsesnek is mondhatók: ilyenek a lufik, lampionok, konfettik, szerpentinek és minden olyan még házilag is elkészíthető holmi, ami beleillik az adott babaváró stílusába. 

Mondanom sem kell, aki igazán trendi akar lenni, az a hely dekorációját ugyanazon téma alapján alkotja meg, mint amilyen a meghívó témája. Ezzel nemcsak teljesen egységessé, hanem ünnepélyesebbé is teszi a rendezvényt. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://babyshower.blog.hu/api/trackback/id/tr751157209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása